13.06.2015 Dan slovenskih planinskih doživetij

Last modified date

krvavecOPD Koper vabi v soboto, 13. junija na Dan slovenskih planinskih doživetij 2015 na Krvavec. Odhod avtobusa iz Kopra bo ob 6. 30 uri s parkirišča pred stadionom Bonifika. Obvezna prijava do četrtka, 11. junija z vplačilom stroškov prevoza v društveni pisarni v Kopru. Izlet bo vodila Maruška  Lenarčič.

To je dan srečanja vseh generacij planincev, zato vabimo vse: mlade, manj mlade in tudi družine.  Celodnevni program je raznolik, sami izbirate med raznimi vodenimi izleti, kolesarjenjem, lahko se le sprehodite, za mlade bo poseben program, pa prikaz gorskega reševanja, razstave, na razpolago bodo razne stojnice s publikacijami, opremo… ter s hrano in pijačo itd. Ob 14. uri bo prihod vseh pohodnikov in izletnikov na prireditveni prostor pri Hotelu Krvavec ter sprevod praporščakov in 14.30 uri slavnostna prireditev s kulturnim programom, sledilo bo druženje.

Pridružimo se v čim večjem številu, saj s svojo prisotnostjo izrazimo našo pripadnost dolgoletni tradiciji slovenskega planinstva!

http://www.pzs.si/novice.php?pid=10120

 

promocija

Share