11.07.2015 Čezmejno kolesarjenje Parenzana Magic Bike

Parenzana magic bikeMestna občina Koper in OPD Koper vabita na čezmejno rekreacijsko kolesarjenje Pareznana Magic Bike dne 11. julija 2015 v okviru projekta „Parenzana Magic“.

PRIJAVA:
Število udeležencev je omejeno na 300, zato vas prosimo za predhodno prijavo na e-naslov: parenzana@bbk-groznjan.com.  Pri prijavi, prosim, navedite ime, priimek in naslov.

Glede na to, da se prireditev ne zaključuje na startnem mestu v Bujah vas prosimo tudi za informacijo, če potrebujete organiziran povratni prevoz iz mesta zaključka prireditve v Kanegri do osebnega vozila na startnem mestu. Organizator udeležencem nudi možnost organiziranja prevoza iz Kanegre do startnega mesta v Bujah.

Udeležba je brezplačna, vsak prijavljen udeleženec prejme majico, okrepčilo ter kosilo na mestu dogodka.
POMEMBNO OBVESTILO:
Prireditev se odvija na območju med Hrvaško in Slovenijo, zato s seboj obvezno vzemite veljavni osebni dokument zaradi prehoda meje.

 

DODATNE INFORMACIJE:
Vse dodatne informacije so na voljo pri organizatorjih:
– Obalno planinsko društvo Koper, Agrarne reforme 15, 6000 Koper, g.Aldo Zubin, tel:  +386(0)40453819, e-mail:aldo.zubin@gmail.com; https://opd.si/
– Brdsko Biciklistički Klub „Grožnjan“, Trg Ruggiero Paladin 3, 52429 Grožnjan, g.Manuel Vigini, tel: +385(0)98/927-3443, e-mail:info@bbk-groznjan.com; www.bbk-groznjan.com.

Vabilo Biciklijada,
zemljevid

 

promocija

Share