Priznanje Milanu Palčiču

Last modified date

Naš član in dobrotnik Milan Palčič, gostinec iz Sočerge, je prejemnik zahvale za 15. letno sodelovanje s Turističnim športnim kulturnim društvom Sv. Miklavž Gračišče. Milan, iskrene čestitke!

Milan Palčič, ki že več kot štirideset let z dušo in srcem sprejema goste, še posebej planince, ki jim z ljubeznijo predstavi bližnjo okolico – Kraški rob in njegove znamenitosti, od spodmolov do naravnega mostu, je prejemnik zahvale za 15. letno sodelovanje s Turističnim športnim kulturnim društvom Sv. Miklavž Gračišče.

Podelitev je potekala na slovesnosti s pestrim kulturnim programom ob praznovanju 15. letnice delovanja društva, 9. decembra v Gračišču, kamor je bilo povabljeno tudi naše društvo, saj so nas prepoznali kot sodelavce pri uresničevanju osnovnega zapisanega društvenega namena: “Naša istrska zemlja je lepa v vseh letnih časih, zato jo hočemo očuvati in ohraniti vse, kar je lepega na njej.” Zato Milan Palčič, zaljubljenec v Istro, še posebej rad sodeluje s planinci – prostovoljci, ki urejajo in skrbijo  za nekdanje steze in poti. V svoji gostilni v Sočergi jih vedno sprejme odprtih rok. Več slik !

promocija

Share