Tekmovanje Mladina in gore

Last modified date

Mladinski odsek Obalnega planinskega društva Koper je v soboto, 08.11.2008 je na osnovni šoli Dušana Bordona v Kopru priredil regijsko tekmovanje “MLADINA IN GORE”. Tekmovanje je priložnost za druženje tako otrok kot mentorjev ter priložnost za preverjanje rezultatov dela mentorjev na šolah.

Tekmovanja se je udeležilo 19 ekip iz mladinskih odsekov primorsko – notranjske regije. Tekmovalce in njihove mentorje je v uvodu pozdravil predsednik Obalnega planinskega društva Koper Aldo Zubin in predsednica mladinske komisije PZS Vanja Kovač. Kulturnemu programu je sledilo tekmovanje skupin, ki so imele na razpolago 45 minut časa. V tem času so udeleženci tekmovanja pokazali vse svoje znanje in rezultat minulega trdega dela. Ker pa planinci ne morejo brez hoje, so se po končanem pisanju testov in kljub slabemu vremenu odpravili na krajši izlet v okolico Kopra.
Na državno tekmovanje, ki bo 10. januarja prihodnje leto v Podnanosu, so se uvrstile ekipe iz naslednjih planinskih društvev: PD Podnanos, PD Snežnik, PD Križna Gora, PD Idrija, PD Postojna, PD Divača in OPD Koper.
Tekmovanje je izzvenelo v sproščenem in veselem delovnem vzdušju.
Mentorica OPD Koper
Adriana Vitez

promocija

Share