Članarina PZS 2015 – novosti!

Last modified date

PZS izkObveščamo vse dosedanje člane in vse tiste, ki se želijo vključiti v naše vrste, da lahko že vplačajo  članarino PZS za leto 2015.
Višina članarin po kategorijah:
B članarina 25 EUR,
B 1 (upokojenci – starejši od 65 let) 18,5 EUR,
S + Š (srednješolci in študenti) 16 EUR,
P + O (predšolski in osnovnošolski otroci) ter  OPP (osebe s posebnimi potrebami) 7 EUR.
A članarina 55 EUR
A+ članarina 65 EUR.
Bistveni novosti članarine PZS za novo triletno obdobje sta zavarovanje za stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini za vse kategorije članstva PZS. Za člane A+ velja kritje za ves svet, za vse ostale kategorije članstva pa v Evropi in Turčiji.
Podrobno o članarini PZS v letu 2015 si preberite na povezavi http://www.pzs.si/novice.php?pid=9788.
Še to: Če še niste dela dohodnine donirali, to lahko storite ob vplačilu članarine, na razpoložljivih obrazcih “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacijo OPD Koper”.
Pričakujemo vas v društveni pisarni Obalnega planinskega društva Koper, Ulica Agrarne reforme 15, v Kopru ob torkih in četrtkih med 17. in 19. uro.
Še pomembno obvestilo:
S plačilom članarine do 31. 1.2015  imate neprekinjeno zavarovalno jamstvo. Če članarino poravnate kasneje, začne zavarovanje teči ob polnoči naslednjega dne od dneva plačila članarine, o čemer mora biti obveščena PZS oz. zavarovalnica. Ker je za prenos podatkov potrebnega nekaj časa, ne odlašajte s plačilom članarine do zadnjega dne pred odhodom na izlet. Zgodi se namreč lahko, da se boste na izlet odpravili prej, kot bo zavarovalnica prejela obvestilo o včlanitvi, to pa pomeni, da vam zavarovanje še ne teče. Novo člansko izkaznico prejmete v roku okoli 10 dni od plačila članarine, zato pravočasno načrtujte včlanitev, ne tik pred odhodom na izlet!

promocija

Share