18.06.2016 Dan slovenskih planinskih doživetij na Golteh

pzs golteOPD Koper vabi v soboto, 18. junija na Dan slovenskih planinskih doživetij 2016 na Golte. Odhod avtobusa iz Kopra bo ob 5. 30 uri s parkirišča pred stadionom Bonifika. Obvezna prijava planincev in kolesarjev do torka 14. junija z vplačilom stroškov prevoza v društveni pisarni v Kopru.  Aktivnost bo vodila Maruška  Lenarčič. To je dan srečanja vseh generacij planincev, zato vabimo vse: mlade, manj mlade in tudi družine.  Celodnevni program je zelo raznolik, izbirate med vodenimi pohodi in kolesarjenjem, lahko pa se le sprehodite, za mlade bo poseben program, pa prikaz gorskega reševanja, razstave, na razpolago bodo razne stojnice s publikacijami, opremo… ter s hrano in pijačo itd.

Ob 13.00 uri bo prihod vseh pohodnikov in izletnikov na prireditveni prostor pri Hotelu Golte, nastop planinskih  pevskih zborov – nastopila bo tudi pevska skupina OPD Koper –  sprevod praporščakov ter odprtje Slovenske turno kolesarske poti, sledilo bo druženje.

Pridružimo se v čim večjem številu, saj s svojo prisotnostjo izrazimo našo pripadnost dolgoletni tradiciji slovenskega planinstva!

Oglejte si podroben program dneva
http://www.pzs.si/novice.php?pid=10895

promocija

Share